Yeni dönem başladı! Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Yeni dönem başladı! Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Hürriyetçi Eğitim Sen Manisa Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek lokma hayrı düzenledi. Şube Başkanı Taner Çetin, bu vesileyle hem sendikanın büyüme sürecine hem de hükümetle yaşanan sıkıntılara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Şube başkanı Taner Çetin yaptığı açıklamada, “Hürriyetçi Eğitim Sen ilkelerini anlattıkça kamu çalışanlarının desteğiyle büyümeye devam ediyor. Bu zorlu süreçte bizi durdurmak için çok çaba sarf ettiler” dedi.

Çetin, Hürriyetçi Eğitim Sen'in kamu çalışanları arasında adaletsizliklere karşı mücadele ettiğini belirtti. Özellikle, hükümetin üye sayısı yüzde 2'nin altında olan sendikalara toplu sözleşme ikramiyesi vermeme kararına değinen Çetin, Anayasa Mahkemesi'nin bu kararı iptal ettiğini hatırlattı. Bu süreçte sendikanın karşılaştığı zorlukları ve verdikleri mücadeleyi anlattı.

Hükümetin engellemelerine rağmen büyümeye devam eden Hürriyetçi Eğitim Sen, adaletsizliklerin ortadan kalkmasının ardından elde ettikleri toplu sözleşme ikramiyesini hayır işlerine harcama sözünü yerine getirdikleri belirten Çetin, “İlk iş olarak şehitlerimiz için lokma döktürdük. Daha sonra yanan ormanlarımızı ağaçlandırmak için çalışacağız. Yönetimimizin belirlediği hayır kurumlarıyla iş birliği kuracağız. Hürriyetçi Eğitim Sen kamu personeli içinde siyasal kamplaşmalara izin vermeden Atatürk ilke ve inkılapları ışığında laik, bilimsel, parasız eğitimi savunmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özkan ÇELİK