Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, pazarcı esnafı Yiğit Laç, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından kaçan saldırgan E.T., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sözlü Tartışma Cinayetle Sonuçlandı Olay, İzmit Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryerinde meydana geldi. İddialara göre, pazarcı esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında “Adam mısın sen?” sözleriyle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.T., Yiğit Laç’ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Kopan kaya parçası otomobile düştü Kopan kaya parçası otomobile düştü

Bir Esnaf Daha Yaralandı

Kavgayı ayırmaya çalışan bir başka pazarcı esnafı Ali B. ise bacağından yaralandı. Olay yerinde yaralanan iki kişi kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan E.T. kaçtı. Olayın ardından çevredeki esnafın ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Pazarcı Esnafı Hayatını Kaybetti

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Yiğit Laç ve Ali B.'yi hastaneye kaldırdı. Ancak Yiğit Laç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Ali B.'nin ise tedavisi sürüyor.

Saldırgan Gözaltına Alındı

Olayın ardından kaçan şüpheli E.T.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatan polis ekipleri, kısa sürede saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.   

Kaynak: İHA