Manisa'nın Kula ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali, ünlü sanatçı Kıraç'ın verdiği konserle sona erdi. Türk bayraklarının dalgalandığı, coşkunun doruklara ulaştığı konsere katılım yoğun oldu.

Festivalin Finalinde Kıraç Rüzgarı

Manuş Baba, Özlem Özdil, Perdenin Ardındakiler ve İnci Mercan gibi sanatçıların sahne aldığı festival, Kıraç’ın unutulmaz performansı ile final yaptı. Kula Belediyesi tarafından organize edilen 102. yıl kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen konser, yaklaşık 2 saat sürdü. Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirirken, hayranları da sanatçıya hep bir ağızdan eşlik etti.

Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü! Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü!

Unutulmaz Bir Gece Yaşandı

Binlerce kişinin katıldığı konser boyunca coşku hiç eksik olmadı. Kıraç’ın enerjik sahne performansı ve seslendirdiği eserler, seyircilere keyifli anlar yaşatırken, festivalin finali unutulmaz bir gece olarak hafızalarda yer etti.

Beşibiryerde Turizm ve Sanat Festivali, Kula halkına sanat dolu ve coşku dolu günler yaşatırken, ilçenin kurtuluş yıl dönümünü de büyük bir gururla kutladı.

  

Kaynak: İHA