Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu

Manisa Büyükşehir bünyesinde çalıştırmak üzere işçi alımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, BESOT bünyesinde çeşitli alanlarda Büro Personeli alımı yapacağını duyurdu.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Büro Personeli Alınacak

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığına 5 Büro Personeli alacağını duyurdu. Başvuru şartlarında bulunması gereken özellikler ise; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, Sabıka kaydının olmaması gerekiyor.

Adayların başvuru Manisa Merkezde ( Şehzadeler/Yunusemre ) ikamet etmesi gerekiyor. En az Lise mezunu olmak, Ekip Çalışmasına Uyumlu olmak, İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından engeli bulunmama şartı var. Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına Büro Personeli Alınacak

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına 2 Büro Personeli alımı yapacağını duyurdu. Gereken şartlar ise; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, sabıka kaydı olmaması, adayların başvuru yaptığı ilçede ikamet etmesi şartı aranmaktadır. Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Büro Personeli Sorumlusu Alacak

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Büro Personeli Sorumlusu alacağını duyurdu. Başvuru şartlarında yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, Adayların en az lisans mezunu olması gerekiyor. Askerliği ile ilgili ilişiği olmadığına dair belgesi gerekiyor. Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerine 1 personel alımı olacak. Başvuru yapacak olan adayların Manisa Merkezde (Şehzadeler/Yunusemre) ikamet etmesi şartı var. Aynı zamanda adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Büro Personeli Alımı Yapacak

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına Büro personeli alımı yapacağını duyurdu. Gereken şartlarda; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmaması ve sabıka kaydının olmaması gerekiyor. Adayların başvuru yaptığı ilçede ikamet etmesi şartı aranmaktadır. Başvuran adayların En az lise mezunu olması gerekiyor. Adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Büro Personeli Alımı Yapacak

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına Büro Personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuran adaylarda gereken şartlar; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmaması ve sabıka kaydının olmaması gerekiyor. Adayların başvuru yaptığı ilçede ikamet etmesi şartı aranmaktadır. Başvuran adayların En az lise mezunu olması gerekiyor. Adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunlu olacak.

Kaynak: Haber merkezi