Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki BESOT A.Ş., çeşitli pozisyonlar için iş ilanları yayımladı. Adayların başvurularını 16-18 Eylül 2024 tarihlerinde yapmaları gerekiyor.  İşte başvurulması gereken pozisyonlar ve dikkat edilmesi gereken detaylar…

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eylül 2024

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin iş ilanına göre, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı için 1 (bir) Büro Personeli, Salihli İlçesi Gençlik Merkezi için 1 (bir) Bina Sorumlusu, aynı ilçede 1 (bir) Mabem Rehber Öğretmeni ve Akhisar İlçesi için 1 (bir) Mabem Müdür Yardımcısı aranıyor.

1. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına Merkez Büro Personeli Alımı:

Pozisyon: 1 (Bir) Büro Personeli

İlan Açıklaması: Bu pozisyon için adayların 5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 4. maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları, yasa dışı faaliyetlere karışmamış olmaları ve sabıka kaydının olmaması gerekmektedir. Ayrıca, başvurulan ilçede ikamet etme şartı aranmaktadır. Adayların en az lisans mezunu olmaları, ekip çalışmasına uyumlu olmaları ve İşkur kaydının bulunması zorunludur. Başvurular 18 Eylül 2024 tarihinde 08:30 - 17:30 saatleri arasında kabul edilecektir.

2. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Salihli İlçesi Gençlik Merkezi Bina Sorumlusu Alımı:

Pozisyon: 1 (Bir) Gençlik Merkezi Bina Sorumlusu

İlan Açıklaması: Adaylardan, 5593 Sayılı Yönetmelik’te belirtilen genel şartları taşımaları, yasa dışı ideolojik faaliyetlerde bulunmamış olmaları ve sabıka kaydının olmaması beklenmektedir. Ayrıca, başvurulan ilçede ikamet şartı aranmaktadır. Ekip çalışmasına uyumlu ve İşkur kaydı bulunan adayların başvurması gerekmektedir. Başvurular 18 Eylül 2024 tarihinde 08:30 - 17:30 saatleri arasında alınacaktır.

3. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Salihli İlçesi Mabem Rehber Öğretmeni Alımı:

Pozisyon: 1 (Bir) Mabem Rehber Öğretmeni

İlan Açıklaması: Bu pozisyon için başvuran adayların, en az üniversite mezunu olmaları, ekip çalışmasına uyumlu ve İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından engeli bulunmamaları gerekmektedir. Ayrıca, İşkur kaydının bulunması ve yasa dışı eylemlerle ilişkilendirilmemiş olunması şarttır. Başvurular 18 Eylül 2024 tarihinde 08:30 - 17:30 saatleri arasında yapılabilir.

4. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Akhisar İlçesi Mabem Müdür Yardımcısı Alımı:

Pozisyon: 1 (Bir) Mabem Müdür Yardımcısı

Ferdi Zeyrek: “Uykularım Kaçar Hale Geldi” Ferdi Zeyrek: “Uykularım Kaçar Hale Geldi”

İlan Açıklaması: Başvuru yapacak adayların, 5593 Sayılı Yönetmelik’in genel şartlarına uygun olmaları, yasa dışı faaliyetlerde bulunmamış olmaları ve sabıka kaydının olmaması gerekmektedir. Adayların en az lisans mezunu olmaları, ekip çalışmasına uyumlu olmaları ve İşkur kaydının bulunması zorunludur. Başvurular 16 Eylül 2024 tarihinde 08:30 - 17:30 saatleri arasında alınacaktır.

Başvurularınızı belirtilen tarihler arasında yapmayı bu linkten unutmayın! 

Kaynak: Haber Merkezi