Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa’da, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde skandal bir olay meydana gelmişti. CHP’li Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, meclis üyesi aday listesini yetiştiremeyince İlçe Seçim Kurulu adaylığını kabul etmemiş, bunun üzerine Saadet Partisi’nden aday olmak isteyen Zeki Bilgin’in bu çabası da sonuçsuz kalmıştı.

Hem kendi partisi CHP’nin seçime girememesine neden olan, hem de hülle yoluyla seçime girmek istediği Saadet Partisi’nden aday olamayan Zeki Bilgin, o günden sonra kendini sosyal medyaya verdi.

Zeki Bilgin, son olarak geçtiğimiz günlerde Saruhanlı Belediyesi’ni ziyaret eden Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve o ziyarette protokole alınmadığı iddia edilen MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu hakkında paylaşım yaptı.

418152078 935254805272544 9149290163773538147 N

İşte okuyanların, “Yerel seçimde listeyi yetiştiremeyip hem partisini hem kendisini göz göre göre belediye başkanlığından eden birisi için oldukça iddialı cümleler” şeklinde yorumladığı o paylaşım:

“İster dıştan bak, ister içten bak istersen duble paralı yollardan bak gidecek başka yeriniz yok ki EMANET’ten başka. Demirci uzak yol uzun en iyisi Manisa’nın kazara gelmiş arka bahçesine gidelim demiş olabilirler.

Emanet’e keşke gelmeseydiniz omurgalı ve dik duruş sergileyen ilçe başkanını PASPAS ettirmeseydiniz.

Gök girsin kızıl çıksın diye bir söylem kullanıp yazıyordu paspas olan geçmişte sosyal medya hesaplarında;

Ne oldu GÖK’mü, KIZIL’mı oldu?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu

Kaynak: Haber Merkezi