Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BESOT A.Ş., Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışacak iki şöför alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kırkağaç ilçesi için bir ve Sarıgöl ilçesi için bir şöför alınacak. Adayların başvuruda bulunabilmesi için belirli koşulları sağlaması gerekiyor.

Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar! Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar!

Manisa Büyükşehir İş Başvurusu İçin Gerekenler

Müracaat koşulları arasında, 5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlerde bulunmamak ve sabıka kaydının olmaması yer alıyor. Ayrıca, başvuru yapanların başvurduğu ilçede ikamet etmeleri, 35-45 yaş aralığında olmaları, en az ilkokul veya ortaokul mezunu olmaları, askerlik görevlerini yapmış veya muaf olmaları, otobüs kullanma konusunda deneyim sahibi olmaları ve iş sağlığı ile iş güvenliği açısından engellerinin bulunmaması gerekiyor. Adayların en az (D) grubu ehliyete, SRC 2 ve Psikoteknik belgesine sahip olmaları da şartlar arasında bulunuyor. İşkur kaydının bulunması ise zorunlu.

Manisa Büyükşehir İş Başvurusunda Son Gün!

Başvurular 24 Ağustos 2024 saat 08:30'dan itibaren kabul edilmeye başlayacak ve 26 Ağustos 2024 saat 17:30'a kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların belirtilen tarihler arasında ilgili belgelerle başvurularını tamamlamaları gerekiyor. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK