Manisa’da 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarmalar sürerken, işten çıkarılanların yerine yeni personel de alınıyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, kurmaylarıyla yaptığı görüşmeler doğrultusunda, gerekli görülen pozisyonlar için eleman alım ilanına çıkılıyor.

Ancak eleman alım ilanı ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde işlerin tamamen torpille döndüğü iddialarını da beraberinde getirdi.

C40Cc927 0262 4992 A76A 1E0B6681Cc01

CHP Lideri Özgür Özel Herkesi Şok Etti! Verdiği Tepki Tüm Muhalefeti Sarstı! CHP Lideri Özgür Özel Herkesi Şok Etti! Verdiği Tepki Tüm Muhalefeti Sarstı!

Vatandaş Yorumlarında Flaş İddialar

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin personel ilanı ile ilgili yapılan bir haberin altına gelen yorum, okuyanları resmen şoke etti. Yorumda, açılan ilanlar için alınacak elemanların önceden belli olduğu, mülakatların tamamen formalite olduğu, işe alınacakların isimlerinin CHP İl Başkanlığı tarafından Büyükşehir’e verildiği öne sürüldü.

İşte O Yorumlardan Biri

Yorumda şu ifadeler yer aldı:

“İş ilanları formalite. İşe alınacaklar önceden belli il başkanlığı işe alınacak kişileri belirledikten sonra ilan yayınlıyor. İş başvurusu ve mülakat formalite. Ben kendim bizzat şahit oldum. 2 kişi şoför alınacaktı ben de başvuru yaptım bir hafta sonra mülakata çağırdılar 250 kişi mülakata gelmiş. Mülakatı beklerken yanımdaki kişiye içeriden telefon geldi arayan arkadaşıymış boşuna bekleme alınacak iki kişinin ismi ekrana düştü dedi. Eğer CHP il başkanlığından torpilin yoksa kesinlikle işe giremezsin.”

Ekran Alıntısıyorum

İşe Alımlara İlksen Özalper mi Karar Veriyor?

Öte yandan yorumda da belirtildiği üzere, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nde işe alınacakların, ne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ne de onun kurmayları tarafından belirlenmediği, işe alımlarda inisiyatifin tamamıyla CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’de olduğu sıkça konuşuluyor.

İddialara göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde işe girmenin yolu CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’den geçiyor. Onun onay vermediği hiç kimse işe giremezken, işe alın dediği herkes istisnasız istihdam ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi