Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki BESOT A.Ş. işçi alımı yapacağını açıkladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde 3 farklı daire başkanlığı için personel alımı yapacak. Başvuru tarihleri ve personel alım şartları da belli oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Personel Alımı

Manisa’da BESOT A.Ş., Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmak üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Üç farklı pozisyon için aranan nitelikler, başvuru koşulları ve tarihleri ilan edildi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı: Büro Personeli Alımı

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı için merkezde çalışacak 1 büro personeli alımı yapılacak. Bu pozisyon için aranan şartlar arasında, en az lisans mezunu olmak, ekip çalışmasına uyumlu olmak ve başvuru yapılan ilçede ikamet etme zorunluluğu bulunuyor. Adayların ayrıca İŞKUR kaydının bulunması gerekiyor. Başvuru tarihi 5 Eylül 2024 olarak belirlenmiş olup, başvurular saat 08:30 ile 17:30 arasında kabul edilecek.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı: Büro Personeli Alımı

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı da merkezde görev yapacak bir büro personeli arıyor. Bu pozisyon için en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Adayların Manisa Merkez’de (Şehzadeler/Yunusemre) ikamet etmesi ve İŞKUR kaydının bulunması zorunlu. Başvurular 3 Eylül 2024 tarihinde saat 08:30-17:30 arasında gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışmalara noktayı koydu

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı: İnşaat Mühendisi Alımı

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ise inşaat mühendisi alımı yapacak. Bu pozisyona başvuracak adayların, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümünden mezun olmaları ve Manisa Merkez’de (Yunusemre/Şehzadeler) ikamet etmeleri gerekmektedir. Ayrıca askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak da diğer bir şart olarak belirtilmiştir. Başvuru tarihi ise 3 Eylül 2024 saat 08:30-17:30 olarak duyurulmuştur.

 

Kaynak: Haber Merkezi