Manisa Büyükşehir Belediyesi personel alımlarına devam ediyor…  Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından BESOT bünyesinde bulunan Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 6 personelin alınacağı açıklandı. Başvuracak adayların belirli kriterlere uygun olması gerekiyor.

Başvuru şartları neler?

Başvuru yapacak adayların taşıması gereken şartlar arasında yasa dışı ideolojik faaliyetlere, anarşi veya terör eylemlerine herhangi bir şekilde karışmamış veya katılmamış olmak, sabıka kaydının olmaması, askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak ve Manisa merkezinde ikamet etmek gibi kriterler yer alıyor.

Hangi pozisyona kaç personel alınacak?

1 beden işçisi, 1 şoför yük taşıma, 1 otobüs/kamyon bakım onarımcısı, 1 otomotiv kaporta-karoser ustası ve 2 otomotiv mekanikçisi alınacak.

Beden İşçisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru yapacak adayların sabıka kaydının olmaması, askerlik hizmetini yapmış veya muaf olması ve işkur kaydının bulunması gerekmektedir

62426489

Şoför Yük Taşıma Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylarda aranan özellikler arasında 5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak ve C Sınıfı Sürücü Belgesi, SRC-2, SRC-4 ve SRC-5 Belgesi ile Psikoteknik Belgesine sahip olma ve İŞKUR kaydının olması yer alıyor.

Otobüs/Kamyon Bakım Onarımcısı Şartları Neler?

Otobüs/Kamyon bakım onarımcısı iş ilanının müracaat koşullarında mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olması bulunuyor.

Otomotiv Kaporta-Karoser Ustası Başvuru Şartları

Otomotiv Kaporta-Karoser ustasında aranan şartlarda askerliğini yapma, sabıka kaydının olmaması, Manisa merkezde ikamet etmek şartlarının yanısıra mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak, (Usta Öğretici, Ustalık, Kalfalık, Teknisyen vb.), araç üst yapı bakım ve onarımı ile karoser tamiri yapabiliyor olması gerekiyor.

2 Otomotiv Mekanikçisi Alınacak

Otomotiv mekanikçisi olarak alacakları personellerde mesleki yeterlilik belgesi (usta öğretici, ustalık, kalfalık, teknisyen vb.) aranıyor.

Başvuruların kabul edileceği tarihler 3 Temmuz 2024 saat 08:30 ile 10 Temmuz 2024 saat 17:30 olarak belirlendi.

https://cv.manisa.bel.tr/ adresinden çıkılan ilanla ilgili detaylar ve güncellemeler için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akbank duyurdu: Konut kredisi faizinde düşüş! Akbank duyurdu: Konut kredisi faizinde düşüş!

Kaynak: Haber Merkezi