Ergin Ataman Pankart Olayı: Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv Maçında Açılan Pankart Ergin Ataman Pankart Olayı: Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv Maçında Açılan Pankart

Manisa Futbol Kulübü, transferin son gününde Hatayspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Armin Hodzic için imza töreni gerçekleştirdi. İmza töreninde konuşan Hodzic, “Takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Burada büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Manisa Futbol Kulübü, son olarak Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor’da forma giyen 24 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Armin Hodzic’i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Yeni transfer Armin Hodzic için imza töreni gerçekleştirdi. Manisa Futbol Kulübü ailesine katıldığı için heyecanlı olduğunu ifade eden Hodzic, “Burada olduğum için çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çok çalışıp takımıma en üst düzeyde katkı sağlamak istiyorum. Burada takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum ” dedi.

Armin Hodzic Kimdir?

Yeni sezonda Manisa Futbol Kulübü’nde forma giyecek olan Armin Hodzic, 29 Şubat 2000 yılında Bosna Hersek’te dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Sloboda Tuzla takımında başlayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu daha sonra İspanya’da AD Alcorcon, Portekiz’de Estoril ve Bosna Hersek’te Zeljeznicar formaları giydi. 2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’a transfer olarak ülkemize gelen Hodzic, kariyerinde 145 resmi maça çıktı ve 21 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Hodzic, Bosna Hersek U18 ve U21 takımlarının da formasını giydi.

Muhabir: Mahmut ASLAN