Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kent Lokantası projesini hayata geçirirken lokantanın içinde bulunan Halk Mandırası da Manisalılar ile buluşacak. Şehzadeler ilçesinde Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nin alt katında bulunan Kent Lokantası bünyesinde açılan Halk Mandırası, özellikle süt ve süt ürünleri kategorisinde piyasaya göre daha uygun fiyatlar sunarak vatandaşların ilgisini çekiyor. Halk Mandırası fiyatları, özellikle peynir, yoğurt ve tereyağı gibi temel süt ürünlerinde piyasadaki fiyatlarla karşılaştırıldığında daha cazip durumda…

İşte Manisa Halk Mandıra fiyatları…

Manisa Halk Mandıra Fiyatları

Manisa Halk Mandırası, süt ürünlerini daha uygun fiyatlarla satışa sunarak vatandaşın cebine dost bir yaklaşım sergiliyor. Lüks Kula Tam Yağlı Tulum Peynir, piyasada 350 TL’den satılırken, Halk Mandıra’da 275 TL'ye satışa sunuluyor. Ayrıca, yoğurt gibi günlük tüketilen bir ürün, piyasada 60 TL iken Manisa Halk Mandıra’da 40 TL'ye satın alınabiliyor.

İşte Halk Mandırası’nda satışa sunulan süt ürünleri ve fiyat detayları:

Halk Mandıra Ürünleri

Halk Mandıra Satış Fiyatı

Piyasa Satış Fiyatı

Lüks Kula Tam Yağlı Tulum Peynir

275 TL

350 TL

Mevsim Spil Tam Yağlı Tulum Peynir

250 TL

325 TL

Yuntdağ Salamur Tulum Peyniri

165 TL

250 TL

Yumuşak Tam Yağlı Beyaz Peynir

180 TL

225 TL

Orta Tam Yağlı Beyaz Peynir

190 TL

250 TL

Sert Tam Yağlı Beyaz Peynir

225 TL

275 TL

Taze beyaz peynir

110 TL

150 TL

Tuzsuz Lor

65 TL

95 TL

Tuzlu Lor

60 TL

90 TL

Tereyağ

290 TL

350 TL

Yoğurt

40 TL

60 TL

Özellikle Manisa yöresine ait ürünler de dikkat çekiyor. Mevsim Spil Tam Yağlı Tulum Peyniri, Yuntdağ Salamur Tulum Peyniri gibi yerel ürünler dikkat çekiyor.

Halk Mandırası Açılış/Kapanış Saatleri

Manisa’da açılan Halk Mandıra 08.00 ile 18.00 saatleri arasında Manisalı vatandaşlara hizmet veriyor. Halk Mandırası, yerel üreticilerden temin edilen süt ve süt ürünlerini uygun fiyatlarla satışa sunarak hem üreticiyi destekliyor hem de halka kaliteli ürünler sunuyor. Halk Mandıra’da özellikle Manisa yöresine özgü peynir çeşitleri, yoğurt, tereyağı ve lor gibi süt ürünleri piyasa fiyatlarından uygun fiyatlarla satılıyor.

Manisa Kent Lokantası Fiyatları Ne Kadar?

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde bir gelenek halini alan Kent Lokantası, Manisa’da da açıldı. Haliyle Manisa Kent Lokantası fiyatları da vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı.

Günde 500 kişiye yemek hizmeti sunan Kent Lokantası, öğle saatlerinde uygun fiyatlarla vatandaşların yemek ihtiyacını karşılıyor. 12.00 ile 14.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Demircili üreticilere bir müjde daha! 14 milyon lira ek gelir… Demircili üreticilere bir müjde daha! 14 milyon lira ek gelir…

Manisa Kent Lokantası menüsünde güveç, pirinç pilavı, salata, tatlı ve ayran yer alırken menü fiyatı ise 50 TL olarak duyuruldu.

Kent Lokantası Açılış Menüsü:

  • Güveç
  • Pirinç Pilavı
  • Salata
  • Tatlı
  • Ayran

Kent Lokantası Fiyatı:

  • 50 TL

Editör: Onur Yılmaz