Fenerbahçe heyeti külliyede… Ali Koç’tan Cumhurbaşkanına ziyaret Fenerbahçe heyeti külliyede… Ali Koç’tan Cumhurbaşkanına ziyaret

Resmi ilan sitesinde yer alan bilgiye göre 4 katlı apartmanın zemin katı, icrada satışa çıkarıldı. 3+1 dairenin değeri ise 2 milyon TL olarak belirlendi.

İhalenin 16 Ekim’de yapılacağı bilgisi verildi.

İlanla ilgili şu bilgiler yer aldı:

Özellikleri: Manisa İli, Köprübaşı İlçesi, Merkez Mahallesi, 375 Ada, 3 Parsel, Zemin Kat 1 Nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmaz tapu kaydına göre 503,00 m2 yüzölçümlü Arsa üzerinde Mesken vasfındadır. Bilirkişi raporuna göre taşınmaz; 4 (zemin+3) katlı apartmanın; Zemin Katındaki 1 Nolu Bağımsız Bölüm, mesken vasıflı yerdir. Ana taşınmaz betonarme çerçeveli sistem olarak imal edilmiştir. Binanın giriş kapısı demir doğrama üzeri yağlı boyadır. Binanın holü mermer kaplama olup merdiven korkulukları demir doğrama üzeri yağlı boyadır. Binada asansör bulunmamaktadır. Mesken yaklaşık 115,00 m2 alana sahiptir. Mesken 3 oda, 1 salon (Amerikan mutfak), banyo, WC, hol ve balkon mahallerinden oluşmaktadır. Duvarlar sıvalı ve boyalı haldedir. Odalar ve holde yerler laminant kaplamadır. Salonda ise seramik kaplamadır. Banyo ve wc’de yerler seramik, duvarlar fayans kaplamadır. Banyoda duşakabin mevcuttur. Meskenin Giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları Amerikan kapı ve pencere doğramaları da PVC doğramadır. Amerikan mutfak tarzında yapılan mutfağın dolapları mdflam malzemeden, tezgahı da granitten dizayn edilmiştir. Balkonda yerler seramik korkuluklar demir doğrama üzeri yağlı boyalıdır. Yapı yaklaşık olarak 11-15 yıllıktır. Aşınma Paylarına İlişkin Oranları Gösteren Cetvel uyarınca yapının yıpranma payı % 15’dir.

Adresi: Merkez Mahallesi Köprübaşı/Manisa / MANİSA

Yüzölçümü: 503 m2

İmar Durumu: Belediye yazı cevabına göre; Köprübaşı İlçesi Merkez mahallesi 375 ada 3 parsel zemlin kat 1 nolu bağımsız bölümün Yapı Ruhsatı ve Yapı Kullanma izin belgesi bulunmaktadır.

Kıymeti: 2.000.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası 18/02/2019 tarih ve 376 yevmiye numaralı İpoteğinin olduğu ve yazı cevabına göre ilgili taşınmaz üzerinde alacaklarının tasfiye edilmiş olduğu ipoteklerinin devam ettiği bildirilmiş. Satış Bedelinin altında satışa muvafakat ettikleri belirtilmiştir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Haber Merkezi