Geçtiğimiz aylarda Ahsen-Şirzat çiftinin evliliği ile düğün perdesini açan İzci ailesi bu kez de Akın-Ömür İzci çifti oğulları Emir’in sünnet düğünü ile ikinci mutluluğu yaşadı. İzmir’in Bayraklı semtinde yer alan Bella Vista açık hava konseptindeki sünnet düğünü renkli görüntülere sahne olurken özellikle Emir’in ağabeyi İlhan’ın da yer aldığı zeybek oyunu gösterisi ayakta alkışlandı.

Akın-Ömür İzci büyük oğulları İlhan İzci ve sünnet düğünü olan Emir İzci alkışlar arasında düğünün yapıldığı alana giriş yaptı.

Bağımlılıklar insanın yaşam kalitesini düşürüyor! Bağımlılıklar insanın yaşam kalitesini düşürüyor!

Sünnet düğüne gelen davetli topluğunu selamlayan minik Emir, düğününe katılanlara ”Böylesi mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

SİYASET VE İŞ DÜNYASI KÜÇÜK EMİR’İ YALNIZ BIRAKMADI

Akın-Ömür İzci çifti sünnet düğününe gelenleri salonun girişinde karşıladı.  Düğüne AK Parti Manisa Milletvekili MKYK üyesi Murat Baybatur, AK PartiMilletvekili Tamer Akkal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, TFF İcra Kurulu üyesi, Ticaret Borsası Onursal Başkanı Arif Koşar eşleriyle birlikte katılım sağladı.

Sünnet çocuğu Emir’in kirveliğini ise Manisa Ticaret Borsası Başkanı Osman Taşdemir üstlendi.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL