Ahmet ÜNSAL

Manisa Ticaret Borsası, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim dönemine katkı sağlamak amacıyla 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye eğitim yardımı yaptı. Hediye çekleri, okul müdürlerine düzenlenen törenle teslim edildi.

Manisa Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncüğülünde gerçekleştirdiği bu anlamlı sosyal sorumluluk projesiyle, eğitime olan katkılarını sürdürmeye devam ediyor.

KPSS'ye 1 dakika geç kalan aday: "Bir dakikacık ne olur, çok gecikmedim" KPSS'ye 1 dakika geç kalan aday: "Bir dakikacık ne olur, çok gecikmedim"

“Eğitime Yapılan Her Katkı Ülkenin Geleceğine Yatırım”

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, törende yaptığı konuşmada, borsa olarak her yıl düzenledikleri eğitim yardımını bu yıl da devam ettirdiklerini belirtti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin sağladığı desteğin yanı sıra, Manisa Ticaret Borsası’nın da kendi katkılarıyla 500 öğrenciye yardım ulaştırıldığını söyledi. Eğitime yapılan her katkının ülkenin geleceğine yatırım olduğunu ifade eden Özkasap, sosyal sorumluluk projelerinin borsa için taşıdığı manevi değere dikkat çekti.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ise öğrencilere verilen hediye çeklerinin onların ihtiyaçlarına göre harcayabilecekleri bir destek olduğunu belirtti. Uğurelli, Manisa Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bu duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Manisa Ticaret Borsası'nda düzenlenen törene Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap,  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şehzadeler İlçe Milli Müdürü Metin Gençay ve okul müdürleri katıldı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL