Manisa Ticaret İl Müdürlüğü, kooperatiflerin ve üst kuruluşlarının ekonomik faaliyetlerini desteklemek amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı'nın (KOOP-DES) 2024 yılı ikinci çağrı dönemine ilişkin başvuruları kabul etmeye başladı. Program kapsamında yapılacak başvurular, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren 31 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, KOOP-DES programının kooperatiflerin kuruluş, işleyiş ve denetim süreçlerini kapsadığı ve bu desteklerden tüm kooperatiflerin ve üst kuruluşlarının faydalanabileceği belirtildi.

Yunusemre’de kursiyerlerin ürünleri sosyete pazarında satılıyor! Yunusemre’de kursiyerlerin ürünleri sosyete pazarında satılıyor!

Başvuruların nasıl yapılacağı ve programın detayları hakkında bilgi almak isteyen kooperatifler, Manisa Ticaret İl Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki "Duyurular" bölümüne başvurabilecek. Bu bölümde başvuru şartları ve süreç hakkında ayrıntılı bilgi yer alıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi