Bir dizi ziyaret ve inceleme programı kapsamında Alaşehir ilçesine giden Vali Enver Ünlü, ilçede çeşitli temaslarda bulunup, projeler ve sorunlar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Narin Güran cinayetinde kahreden ‘diş’ detayı! Narin Güran cinayetinde kahreden ‘diş’ detayı!

Vali Enver Ünlü, Alaşehir ziyaretinde dolu nedeniyle mağdur olan çiftçileri de dinledi.

  Dolu Mağduru Çiftçileri Dinledi

  Vali Ünlü, önceki günlerde meydana gelen fırtına ve dolu yağışı nedeniyle tarım ürünleri zarar gören Killik Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Vali Ünlü, “Çiftçilerimizin hasar tespit çalışmalarına başlandı. Hem bankalara olan borçlarınızın ertelenmesi hem de TARSİM'den alacağınız ödemelerin çabuklaştırılması noktasında bizzat talimat verildi. Devletimiz elinden gelen her türlü desteği sizlere verecek. Bundan şüpheniz olmasın. Her türlü talebinizi, ihtiyacınızı, sıkıntınızı bizlere ilettiğinizde elimizden geldiğince çare bulmaya, çözüm üretmeye hazırız. Birlik, beraberlik içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde bütün sorunlarımızı birlikte, el ele çözme noktasında ümitliyim. Biz büyük milletiz, büyük bir devletiz, güçlü bir devletiz. Bizim milletimiz, çalışkan bir millettir. Bu tür sıkıntılara karşı, göğüs germesini bilen, millettir. İnşallah bunların da üstesinden geliriz” şeklinde konuştu.

  Vatandaşlar dolu yağışı sebebiyle tarım ürünlerinde meydana gelen hasar hakkında Vali Ünlü’ye bilgi vererek taleplerini iletti.

 

Kaynak: İHA