Manisa'da Demirci Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle inşa edilen Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç Kamp Merkezi’ndeki çalışmaların tamamlandığını duyurdu. 1200 rakımda yer alan kamp merkezinde 9 bungalov evi, bir kır lokantası ve macera parkuru bulunuyor.

Sarıçayır kamp alanında çocuklara yönelik iki oyun parkı, mescit, piknik alanları ve oryantiring parkuru gibi çeşitli aktiviteler de yer alıyor. Bungalov evleri, ailelerin konaklayabileceği şekilde tasarlanırken, kır lokantası haftanın her günü hizmet verecek.

Manisa Demirci'ye Kamp Merkezi!

Zafer Kalkınma Ajansının desteği ile Sarıçayır kamp alanına 9 adet bungalov evi ve kır lokantası yapılarak iç dekorasyonu döşenerek hazır hale getirildi.

Sarıçayır kamp alanında çocuklara yönelik 2 oyun parkı, mescit, macera parkuru ve piknik alanları da yer alıyor.

Bungalov evlerinde ailelerin çocukları ile birlikte konaklayabileceği şekilde hazırlanırken, kır lokantası da haftanın her günü hizmet verecek.

Oryantiring parkuru da yer alan Sarıçayır’da farklı doğa sporlarının da yapılabileceği alanlarda yer alıyor.

Belediye Başkanı Erkan Kara Sarıçayır’da çalışmalarda son aşamaya gelindiğini bungalov evlerinin biri sadece engelli vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi.

Manisa'nın En Kalabalık Mahallesi 8 İlçeden Daha Büyük! Manisa'nın En Kalabalık Mahallesi 8 İlçeden Daha Büyük!

Başkan Erkan Kara yaptığı açıklamada “ Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç Kamp merkezi alanında sona geldik. 9 Bungalov evimizin içi döşenerek hazır hale geldi. Aynı zamanda kır lokantamızda hizmet vermeye başlıyoruz. Bu bölgede doğayı seven herkesin konaklayabileceği güzel bir yer hazırladık.

Sarıçayır’daki bungalov evlerimiz kiralama usulü olacak. 9 bungalov evimizin biri engelli vatandaşlarımız için olacak. Kır lokantamızda kahvaltının yanı sıra yöresel yemeklerimizle de hizmet vereceğiz” dedi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK