Akhisar’da bulunan Doğankaya Şelelesi Manisa ve çevresinden ziyaretçilerini ağırlıyor. Son zamanlarda sıcaktan bunalan vatandaşlar, ailesiyle güzel vakit geçirmek için hafta sonları Doğankaya Şelalesini tercih ediyor.

Yazın bunaltan sıcaklıkları ve serinlemek isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen Doğankaya Şelalesi Akhisar ilçesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Şelale vadisinin sunduğu bu doğal güzellik, bölgeyi ziyaret edenler için unutulmaz anlar yaşatıyor.

Doğankaya Şelalesi, ziyaretçilerine 5.3 kilometre uzunluğunda orta derece zorlukta bir yürüyüş rotası ve 10 kilometrelik bir bisiklet rotası sağlıyor.

Bu rotalar, doğaseverlere eşsiz manzaralar eşliğinde spor yapma fırsatı sunarken, şelalelerin kendisi de 30 metre ve 10 metre yüksekliklerindeki iki ayrı akışıyla etkileyici bir görüntü sergiliyor.

“Güzelliğiyle Mest Ediyor”

Doğa ve yürüyüş sevenler için son zamanlarda uğrak nokta olan Doğankaya Şelalesi güzelliğiyle mest ediyor. Ailesi ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar Doğankaya Şelalesi’nin büyüleyici güzelliğine kapılmak için ziyarete geliyorlar.  

Doğankaya Şelalesi Nerede?

Doğankaya Şelalesi Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunuyor. Akhisar ilçesine bağlı Doğankaya mahallesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü! Manisa’da Gaziler Günü kutlandı... Manisa protokolü ve gaziler birlikte yürüdü!

Doğankaya Şelalesinde Ne Yapılır?

Muhteşem güzelliğiyle ön plana çıkan Doğankaya Şelalesi, harika doğasıyla görenleri mest ediyor. ailesi ile keyifli vakit geçirmek isteyenler, şehrin kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar için doğasıyla sizleri bekliyor.

Kaynak: Haber merkezi