Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde görev yapan laboratuvar teknikeri Nimet Aydın, yıllar süren emeği ve desteği sonucunda doktor olan oğlu Erdem Aydın ile aynı hastanede görev yapmanın gururunu yaşıyor. Oğlu, Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra acil servis hekimi olarak atanarak aynı hastanede görevine başladı.

Erkekler dikkat! Meme kanseri görülme sıklığı artıyor Erkekler dikkat! Meme kanseri görülme sıklığı artıyor

“Gurur Duyuyorum”

Nimet Aydın, 1991 yılından beri laboratuvar teknikeri olarak Manisa’da görev yapıyor. Oğlunun aynı hastaneye atanmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Aydın, her ne kadar farklı birimlerde çalışsalar da, oğlunun acil servisten tahlil istediğinde ismini laboratuvar sisteminde görmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Oğluyla aynı hastanede çalışmanın heyecanını yaşayan Nimet Aydın, bu duygunun herkese nasip olmasını dilediğini söyledi.

“Annem Sayesinde Hastane İşleyişine Kolayca Alıştım”

Pratisyen Hekim Erdem Aydın ise Hacettepe Tıp Fakültesi’nden 2024 yılında mezun olduğunu ve ilk görev yeri olarak annesinin çalıştığı hastaneyi tercih ettiğini dile getirdi. Annesi sayesinde hastane işleyişine kolayca alıştığını belirten Aydın, birlikte çalışmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA