Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yer alan ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Inter Abrasive firması, üretim hattında çalışacak yeni çalışma arkadaşları arıyor. Fabrika, özellikle üretim tecrübesi olan ve vardiyalı çalışabilecek makine operatörleri için iş ilanı yayımladı. İlgili pozisyonlar için iş görüşmeleri düzenlenecek. Detayları sizler için derledik…

 

Manisa’daki Fabrikada İş İlanı: Personel Aranıyor

Inter Abrasive’in yayımladığı iş ilanında, üretim hattında çalışacak deneyimli makine operatörleri arandığı belirtiliyor. İlanda, adayların fabrikada vardiyalı çalışabilecek kapasitede olması gerektiği vurgulanıyor. Ayrıca, fabrika üretim tecrübesine sahip adayların başvuruları bekleniyor. İş görüşmeleri ise her Salı günü saat 13.00'te fabrikanın Keçiliköy OSB, Hasan Türek Bulvarı No: 34 adresinde gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci

Inter Abrasive’e başvurmak isteyen adaylar, fabrikaya şahsen giderek başvurularını yapabilirler. Başvurular, Keçiliköy OSB, Hasan Türek Bulvarı No: 34 adresinde kabul edilmektedir. İlanla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ise 0236 213 11 11 numaralı telefondan firmaya ulaşabilirler. Firma, başvuru sürecinin ardından adaylarla görüşerek uygun pozisyonlar için değerlendirme yapacak.

Fabrika tarafından yapılan açıklamada ise, “Manisa’daki fabrikamızın üretim hatlarında çalışacak üretim tecrübesi olan, vardiyalı çalışabilecek makine operatörleri arıyoruz. Her Salı günü saat 13.00’da fabrikamızda iş görüşmesi yapılmaktadır. Başvurularınızı bekliyoruz.” denildi.

 

Vestel’den dev ortaklık… Şirketin CEO’su açıkladı Vestel’den dev ortaklık… Şirketin CEO’su açıkladı

Inter Abrasive Hakkında

1993 yılında kurulan Inter Abrasiv, 1996-2009 yılları arasında İzmir, Çiğli’de faaliyet göstermiştir. Şirket, 1997 yılında ilk zımpara hattını kurarak kaplanmış bez ve fiber jumbo ruloların yanı sıra disk, sonsuz bant, rulo bez gibi son ürünlerin de üretimine başlamıştır.

2009 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisine taşınan INTER ABRASIV, bu yeni tesiste bir kaplanmış zımpara hattı yatırımı yapmıştır. 2020 yılı itibariyle kesici ve aşındırıcı taş üretimine de başlamıştır. Jumbo bez zımpara üretiminde ve ticari ürünlerde önemli bir yükseliş göstermiştir.

INTER ABRASIV, fiber disk ve flap disk zımpara üretiminde dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer almaktadır. Flap disk üretiminde on katın üzerinde bir büyüme hızı ile küresel pazarda önemli bir paya sahip olmuştur. 

Muhabir: Özkan ÇELİK