Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri, Manisa FK’nın kiracısı olduğu Fikri Bayrıl Tesisi’ni şantiyeye çevirdi. Mesaisine Manisa FK’nın tesisinde başlayan MASKİ ekiplerini gören vatandaşlar, “Halk hizmet bekliyor ama MASKİ, şantiyeyi Manisa FK tesisine taşıdı” yorumunda bulunarak duruma tepki gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) üzerinden Manisa Futbol Kulübü’ne yönelik uyguladığı yıldırma politikası her geçen gün tuhaf bir hal almaya başladı. Manisa FK’nın kiracısı olduğu Fikri Bayrıl Tesisleri’nde yağmur suyu altyapısı olmasına rağmen ‘yağmur suyu hattı’ çalışmaları kapsamında kazılar başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'nin, çalışmalarında yaklaşık 1 ayı geride bıraktığı ama bir arpa boyu yol alamadığı öne sürüldü.

HALK HİZMET BEKLİYOR AMA MASKİ MANİSA FK İLE MEŞGUL

Mesaisine Manisa FK’nın tesisinde başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri, ‘yukarıdan talimat var’ diyerek bütün gün mesailerini Manisa FK’nın tesisinin yanındaki parkta oturarak geçiriyor. Hal böyle olunca ‘Halk hizmet bekliyor ama MASKİ, şantiyeyi Manisa FK tesisine taşıdı’ yorumlarında bulunan vatandaşlar, duruma tepkili.

YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI AKILLARA AKHİSAR’I GETİRDİ

AK Parti’den dikkat çeken 'Erken Seçim' mesajı AK Parti’den dikkat çeken 'Erken Seçim' mesajı

Manisa’nın birçok ilçesinde ve mahallesinde altyapı sorunları yaşanırken MASKİ ekiplerinin Manisa FK tesislerinde yaptığı ‘yağmur suyu hattı’ çalışması akıllara geçtiğimiz günlerde yağmura teslim olan Akhisar sokaklarını getirdi.

Yağmur suyu hattı olmayan Akhisar sokakları suyla dolup taşmış, vatandaşlar ve esnaf büyük zarar görmüştü. 

Muhabir: MAHMUT ASLAN