Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Manisa Futbol Kulübü’nün antrenmanlarını yaptığı, konakladığı Fikri Bayrıl Tesisleri önünde yaptığı ‘keyfi kazı’lar sürüyor.

Whatsapp Image 2024 08 23 At 16.32.06

MASKİ’nin resmi sosyal paylaşım sitesi hesaplarına ise gelen olumsuz yorumlar bir bir siliniyor. Sayfanın sorumlularının henüz silemeden ekran görüntüsü aldığımız bir yorum, çalışmaların amacından ne kadar uzak olduğunu gözler önüne serdi.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

MASKİ’nin, Manisa Futbol Kulübü’ne ve çıkan haberlere yanıt verdiği ‘Gereksiz kazı iddialarına yanıt’ paylaşımının altına yapılan yorumda şu ifadeler yer aldı:

“6 yıldır bölgede yaşıyorum ve işlem yaptığınız yerde yağmurlu havada hiç su toplandığını görmedim. Ayrıca tesis önü yaşansa bile sorun olmaz. Bizim site önünde her yağmur yağdığında ve yeşil alan sulandığında su toplanıyor bunun için birden çok talebimiz var ve işlem yapılmadı.”

Maskivatandaşyorumu

Kaynak: Haber Merkezi