Kavak Yelleri’nin Deniz’i ve Efe’si 13 yıl sonra buluştu! Son halleri şaşırttı! Kavak Yelleri’nin Deniz’i ve Efe’si 13 yıl sonra buluştu! Son halleri şaşırttı!

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Wanda Nara, Temmuz ayında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Wanda Nara Aldattı (2)

Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım” ifadelerini kullanmıştı.

Wanda Nara Kimdir 4

Ancak, çiftin boşanma sürecine dair yaşanan son gelişmeler, dikkatleri üzerine çekti. Buenos Aires’te gece hayatında birlikte görüntülenen Icardi ve Nara, samimi pozlar verdi. İkili, bir akşam yemeği çıkışında sarmaş dolaş halde yakalandı.

Wanda Nara Aldattı (1)

Bu gelişmenin ardından, Arjantin basını çiftin barıştığını öne sürdü ve birlikte çekilen fotoğrafları servis etti. Wanda Nara, katıldığı bir programda ilişkinin inişli-çıkışlı olduğunu belirterek, “Gerçek şu ki; kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun biz bir aileyiz. Beni ve onu bin kez daha bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur” şeklinde konuştu.

Wanda Nara Aldattı (3)

Wanda Nara’nın ayrılık açıklaması sonrası zor bir dönem geçirdiği iddia edilen Mauro Icardi’nin, Nara'nın kartlarını bloke ettiği belirtilmişti. Bununla birlikte, çiftin son görüntüleri, boşanma sürecinin karmaşık olduğunu ve ikilinin arasındaki ilişkinin henüz netleşmediğini gösteriyor.

Wanda Nara Barıştı Mı (1)

Muhabirlerin barışıp barışmadıkları yönündeki soruları karşısında sessiz kalan Wanda Nara, işaret parmağıyla reddettiği yorumlar arasında samimi görüntüler sergileyerek kafa karışıklığına neden oldu.

Mauro Icardi ise bu anlarda gülümsemekle yetinirken, sportif geleceği ve Arjantin'e dönme ihtimaliyle ilgili sorulara yanıt vermekten kaçındı. 

Kaynak: Haber Merkezi