Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Banu Çelen isimli genç kadın, "Çocuğumun babası evlilik vaadi ile dolandırdı." diyerek parasının peşine düşmüştü. Programa katılan kadın şok iddialarda bulundu.

“BABAMDAN 500 BİN TL ALDI”

Banu Çelen; "5 bankadan kredi kartı çıkarttı. Bütün düğün ödemelerini o kartla yaptı. Babamdan da destek gördü. 'Benim birini vururken görüntüm alınmış. Bana şantaj yapıyorlar. Ya sermayemi yedireceğim ya da cezaevine gireceğim.' diyerek babamdan 500 bin TL aldı" demişti.

“MURAT’IN AĞZINA YALAN YUVA YAPMIŞ”

Skandal olaylarla ismi anılan Murat Gümüş, Banu'nun anlattıklarını kabul etmezken, canlı yayına bağlanan Elif'in bir arkadaşı Murat'la ilgili skandal bir iddiada bulundu. Canlı yayına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen arkadaşı, "Murat Bey'in ağzına yalan yuva yapmış. Elif hamile kaldığı günden itibaren haberi vardı. Elif'in yanında olmak istedik. Çocuğun babasız büyüyeceğini biliyorduk. Destek çıkmadı, destek çıkanlara da tehditler savurdu. Beni arayıp 'Evinize almayacaksınız' dedi. Müzikhol işleten bir adam birçok kadını orada mağdur edip tehdit edip bir şekilde ortada bırakan rezil bir insan." dedi.

Manisa’da tehlikeli dakikalar… Seyir halindeki otomobil alev aldı! Manisa’da tehlikeli dakikalar… Seyir halindeki otomobil alev aldı!

“AYNI ANDA 3 KADINI BİRDEN HAMİLE BIRAKTI”

Elif gibi birçok kadının mağdur olduğunu söyleyen arkadaş, "Hepsi bağlanmak istiyor. 'Çocuk esirgeme kurumuna veririm' dediği için kadınlar bağlanamıyor. Aynı anda üç kadını hamile bıraktı." sözleriyle herkesi şoke etti.

Kaynak: Haber merkezi