Manisa’nın Yunusemre ilçesinde yer alan Muradiye Mahallesi’nde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Mahalle sakinlerinden bir vatandaş, çeşmeden akan suyun mavi renkte olduğunu fark etti ve durumu sosyal medya üzerinden paylaşarak yetkililere tepki gösterdi. Olayın ardından MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi) bölgeden numune alarak incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: TUSAŞ saldırısında 4 şehit, 14 yaralı var! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: TUSAŞ saldırısında 4 şehit, 14 yaralı var!

MASKİ’ye Sordu: “Bizi Zehirlemeye Mi Çalışıyorsunuz?”

Muradiye Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş, çeşmeden akan suyun renginin değiştiğini ve mavi renkte olduğunu göstererek video kaydı aldı. Durumu hemen sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaş, MASKİ ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek, endişelerini dile getiren bir mesaj paylaştı: "Bizi zehirlemeye mi çalışıyorsunuz? Yönetmelik bunu mu söylüyor size? Bu suyu içen bir insanın yaşayacağı sonuçlara ortak olabilecek misiniz?"

Bu olay, mahallede büyük bir endişe yaratırken, birçok kişi duruma tepki gösterdi. Manisa Kulis Haber’e konuşan vatandaşın ifadesine göre suyun rengi bir gün önce yaşanan su kesintisinin ardından değişim geçirdi. Su kesintisi sonrası musluklardan akan suyun renginin bozulduğu fark eden vatandaş endişelerini sosyal medyada paylaşınca MASKİ ekipleri olay yerine gelerek numune aldı. 

Muhabir: Manisa Kulis Haber