Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bir derede bulunan Narin Güran(8) cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Gazeteci Emrullah Erdinç kan donduran detayı sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.

“Narin’in Dişleri Dökülmüş”

Gazeteci Erdinç, kan donduran açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ile görüştüm ve maalesef çok üzücü bir bilgi verdi: 'Üzülerek söylüyorum otopside Narin'in diş örneği alınamadı, dişleri dökülmüştü, deforme olmuştu.' Ah be Narin'im, sana bunu yapanlar gün yüzü görmesin.”

Naringüran-1

Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi

Anne Yüksel Güran’dan Diş Örneği Alınmıştı

8 Eylül'de Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan 22 şüpheliden biri olan annesi Yüksel Güran, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne götürüldü. Burada Yüksel Güran'ın ağız ve diş kalıbı alındı. Daha önce Narin'den de alınan ağız ve diş modelleriyle birlikte bu örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek, soruşturma kapsamında tutuklu olan Narin'in ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izleriyle karşılaştırılacak.

Thumbs B C D096C29A328657Cc0Af67E6Dca220A7C

Arama çalışmaları sürerken Narin’in ağabeyi Enes Güran gözaltına alınmıştı ve İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan önceki incelemelerde, 30 Ağustos'ta ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilememişti.

Isırık iziyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu deliller cinayetin aydınlatılmasında önemli bir role sahip.

Kaynak: Haber Merkezi