Portekiz Milli Takımı'nın önemli oyuncularından Diogo Jota, A Milli Takımımız ile yarın oynayacakları kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'ye Alan Vermeyeceğiz"

A Milli Takımımız hakkında konuşan Jota, Türkiye'nin çok yetenekli bir kadroya sahip olduğunu vurguladı. "Türkiye ilk maçı kazanmış olmanın verdiği beklentiyle daha fazla oynayabilir ya da eşit şartlarda oynayabilir. Madalyonun iki yüzü var. Zor bir maç olacak, Çekya'dan farklı olacak. Türkiye'ye Gürcistan'ın verdiği alanları vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Başkanlar Yıldız ve Bezci altyapı antrenörleri ile bir araya geldiler Başkanlar Yıldız ve Bezci altyapı antrenörleri ile bir araya geldiler

"Türkiye Çekya'dan Daha İyi Bir Takım"

Jota, Türkiye'nin Çekya'dan daha iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Maçın başlangıcını gördüm. Türkiye harika bir başlangıç yaptı, bir gol attı ve bir gol daha atabilirdi ama iptal edildi. Türkiye iki harika gol attı ve onlara aynı alanı veremeyiz. Oyunu daha fazla kontrol etmeliyiz. Bireysel olarak Çekya'dan daha iyi bir takım ile karşılaşacağız." dedi.

"Arda Güler Hakkında Fikrim Yok"

Genç yıldızımız Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Jota, "Sahip olduğu kaliteyi biliyorum ama bir fikrim yok. Türkiye bireysel açıdan harika bir seçkiye sahip. Daha fazla topa sahip olmalı ve fark yaratmak için sahip olacakları süreyi azaltmaya çalışmalıyız." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarıyla dikkat çeken Diogo Jota, Türkiye karşısında zorlu bir mücadele beklediklerini ve sıkı bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Maç öncesinde yapılan bu yorumlar, futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı.

 

Kaynak: Haber Merkezi