2024-2025 yayın sezonu, birçok iddialı dizinin rekabetine sahne oluyor. Ancak yeni yayın döneminde istenilen reyting sonuçlarını alamayan projeler, hızlı bir şekilde final yapma kararı alıyor.

Cuma akşamları yayınlanan ve Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Zafer Algöz gibi tanınmış isimleri barındıran "Kötü Kan" dizisinden gelen ilk final haberi, bu durumu gözler önüne serdi. ATV'nin yeni dizisi "Kör Nokta" ve Kanal D'nin "Taş Kağıt Makas" dizileri için de benzer olumsuz haberler peş peşe geldi.

Now TV, geçtiğimiz sezon izleyiciyle buluşan "Kirli Sepeti" dizisi için final kararı aldığını açıkladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi bu hafta ekrana gelecek 40. bölümüyle izleyicilere veda edecek.

"Kirli Sepeti," İstanbul'un zengin kesimlerinin yaşamına odaklanarak, bir butik sitede çalışan hizmetliler ile işverenleri arasındaki derin uçurumları konu alıyordu. Geçtiğimiz sezon, yurt dışı satışlarının etkisiyle diziye bir şans daha verilmişti; ancak reytingler bu fırsatı değerlendirmek için yeterli olmadı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suphi Tekniker hayata veda etti Yeşilçam'ın usta oyuncusu Suphi Tekniker hayata veda etti

Kaynak: Haber Merkezi