Bolu’nun Gerede ilçesinde dehşet veren bir olay yaşandı…

G.M.U isimli bir kadın, oğluyla kavga eden 12 yaşındaki S.E.Y’yi yolda görünce otomobilini üzerine sürerek ezdi. S.E.Y. aracın altında kalırken, yanındaki arkadaşı ise son anda kurtuldu. Korku dolu anlar yaşayan diğer çocuk, arkadaşını aracın altından çıkarmaya çalıştı.

Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti! Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti!

OĞLUYLA KAVGA ETTİĞİ İÇİN EZMİŞ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda bazı kırıklar olan S.E.Y.'yi hastaneye kaldırdı. G.M.U.’nun olayı, oğluyla kavga ettiği gerekçesiyle gerçekleştirdiği öğrenildi.

Bolu’nun Gerede ilçesinde, 11 Ağustos'ta yaşanan olayda, G.M.U. isimli bir kadın, daha önce oğluyla kavga eden 12 yaşındaki S.E.Y.'yi yolda görünce otomobiliyle üzerine sürerek ezdi. Olay, Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi’nde Belkıs Sabancı Sokak üzerinde gerçekleşti ve anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Kadın, yolda bisiklet süren S.E.Y.'yi hedef alarak aracı çocuğun üzerine sürdü. S.E.Y. aracın altında kalırken, yanındaki arkadaşı ise son anda kurtuldu. Korku dolu anlar yaşayan diğer çocuk, arkadaşını aracın altından çıkarmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda bazı kırıklar olan S.E.Y.'yi hastaneye kaldırdı. G.M.U.'nun bu saldırıyı, oğluyla S.E.Y. arasındaki kavga nedeniyle gerçekleştirdiği öğrenildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Olayın ardından gözaltına alınan G.M.U., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, kadına ev hapsi cezası verdi.

DEHŞET ANLARI ŞOK ETTİ

Olay, ilçede büyük yankı uyandırırken, güvenlik kameralarına yansıyan dehşet anları izleyenleri şoke etti.

Kaynak: İHA