Düğünde Sağlık, eğitim, spor, eğitim camiası buluşarak bu mutlu güne şahitlik ettiler.

İrem ve Mehmet Kurt’un nikahı ise Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban kıydı. Gelinin Nikah Şahitliğini Ece Çelik, damadın Nikah Şahitliğini ise Şevki Öztürk üstlendi.

Gecenin geç vakitlerine kadar süren düğüne aynı gece 7 düğüne katılan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Grand Medical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar, Hastane Başhekimi Genel Cerrah Mümtaz Kahya, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Saruhanlı İl Müdürü Hayrettin Hayri Tokmakçı ile çok sayıda  davetli topluluğu katılım gösterdi.

OKUL ARKADAŞIYDILAR, EVLENDİLER

Okul arkadaşlıklarını hayat arkadaşlığı ile perçinleyen İrem-Mehmet Kurt çifti salona arkadaşlarının alkışları arasında girdi.

Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında! Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında!

Düğün kınasını ise anneler, Hediye Gördes ve Müberra Kurt yaktı. Gazeteci dede Yüksel Gördes de torunun mutlu gününde duygu dolu anlar yaşadı.

Gecenin son dansı gelinin babası Ayhan Gördes’ten geldi. İki çocuk sahibi olan baba Ayhan Gördes, kızı İrem ile dans ederken göz yaşlarına hakim olamadı.

DÜĞÜN ÇİÇEĞİNİ TANIDIK İSİM KAPTI

İzmir Marşı ile noktalanan düğünde İrem Kurt düğün çiçeğini müzik eşliğinde kalabalığa fırlattı. Düğün çiçeğini ise Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay’ın kızı Deniz Bulgay kapmayı başardı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL