Adıyaman’da korkunç olay! Elektrik direğine asılı ceset bulundu! Adıyaman’da korkunç olay! Elektrik direğine asılı ceset bulundu!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir eğlence mekanına giden U.B., burada G. isminde genç bir kızla tanıştı. Birlikte eğlenen çift ardından mekandan çıkarak Küçükçekmece'deki bir otele gitti. Aracını otelin önünde park eden U.B. ardından kızla beraber içeriye girdi. Çift içeride bir süre vakit geçirdikten sonra U.B. duş almak için banyoya girdi. O esnada harekete geçen kız, U.B.'nin cebinden aracının kontak anahtarını alarak camdan aşağıya attı.

Otelde duş alırken aracını çaldılar

Anahtarı yerden alan kızın suç ortakları, U.B.'nin aracını çalarak olay yerinden kaçtılar. Bir süre sonra otelden çıkan U.B., aracının yerinde olmadığını fark etti ve cebinde kontak anahtarının eksik olduğunu gördü. Durumdan şüphelenen U.B., hemen polis ekiplerine durumu bildirdi.

O sırada kız, U.B.'nin yanından ayrılıp uzaklaştı. Polisle irtibat halinde olan U.B.'yi bir süre sonra mekanda tanıştığı G. isimli kız arayarak, aracının kendilerinde olduğunu ve 20 bin lira karşılığında geri vereceklerini söyledi. Bunun üzerine, polisle birlikte tuzak kuran U.B., şahıslarla Küçükçekmece'deki bir kafeteryada buluşma ayarladı.

Aracın yakıtı bitince metrobüsle gelmişler

Genç, kafeteryada şahıslarla buluştuğu sırada Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği polisleri içeriye baskın yaptı. Baskın sonucu kızla birlikte dört kişi yakalandı. Şahısların çaldığı otomobili, yakıtı bittiği için Şişli'de terk ettikleri ve metrobüsle buluşma yerine geldikleri anlaşıldı. Polis ekipleri tarafından el konulan araç emniyet otoparkına çekildi.

4 şahıs tutuklandı

Öte yandan, emniyette ifadeleri alınan, 6 suç kaydı bulunan G.Ö. (28), M.A.A. (17), 1 suç kaydı bulunan Sezgin D. (19) ve 4 suç kaydı bulunan İshak A.'nın (22) adli işlemleri gerçekleştirildi. Adliyeye sevk edilen dört kişi, "gasp" ve "oto hırsızlığı" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kağıthane'de bir emniyet otoparkına çekilen araç, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından U.B.'ye teslim edildi.

Kaynak: İHA