Yusuf Dikeç’e sürpriz teklif! Yusuf Dikeç’e sürpriz teklif!

Otolife’ın, organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceği 1. Manisa Oto Show 4-6  Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Organizasyonda otomotiv dünyasının yenilikleri tek bir noktadan Manisa ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

Otolife Genel Müdürü Volkan Dizen, otomobil severlerin merakla beklediği 1. Manisa Oto Show ile ilgili bilgiler verdi.

Manisa’da çok sayıda markanın katılımı ve yaklaşık 45’e yakın modelin sergileneceğini belirten Volkan Dizen; organizasyonda aynı zamanda son dönemde oldukça ilgi çeken elektrikli otomobil marka ve modellerinin de yer alacağını 3 gün sürecek organizasyon boyunca otomotiv tutkunları ve tüketiciler için özel kampanyalar ve fiyat avantajlarının da uygulanacağını belirtti.

Dizen yaptığı açıklamanın devamında; “Manisa ilinde ilk kez gerçekleşecek bu organizasyon şehre önemli katkılar sağlayacak. Bilindiği üzere Manisa ilinde otomotiv sektöründe yönelik henüz çok fazla yatırım yok. Vatandaşlarımız farklı marka ve modelleri görmek için çevre büyük illere gitmekteler. Bu organizasyon ile birçok marka Manisa kamuoyunun ayağına gelerek onlara güzel bir hizmet sunulacak aynı zamanda çeşitli marka ve modelleri tek noktadan mukayese etme imkanı sağlanacaktır. Organizasyonun otomotiv sektörü ekonomisine katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda sektörel yatırımların da önünü açacağına inanmaktayız. Otomotiv tutkunları ve Manisa halkımız için güzel bir 3 gün geçmesini, markaların bu organizasyona özel kredi imkanları ve kampanyalarından Manisa halkının yararlanmasını dilerim” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK