İsrail, 7 Ekim'de Hamas'ın Aksa Tufanı baskını sonrası Gazze'ye 15 gündür saldırı düzenliyor. Kadın, çocuk ve yaşlıların ağırlıkta olduğu 5 bin kadar sivilin can verdiği saldırılar devam ediyor.

Son durum Türkiye’nin de gündeminden düşmüyor… Yorumlar peş peşe gelirken bir açıklama da oyuncu Selahattin Taşdöğen’den geldi. Bir sokak röportajında konuşan Taşdöğen, bir yandan İsrail'i kınadığını söylerken, bir yandan da Filistinlileri ve Arapları yererek şunları ifadeleri kullandı:

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti! Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti!

Güçlü tarafların hastaneleri bombalaması; çocukların, kadınların ölmesi kabul edilebilir bir şey değil. İsrail çok büyük bir suç işlemiş, cezasını çekmelidir. Birleşememiş bir Birleşmiş Milletler var. Bunların gözleri, kulakları kapalı. Orada bir insanlık dramı yaşanıyor da Filistin acaba Türkiye’yi tanımış mıdır? 74 Harekatı’nda Filistin, bizi tanımadı. Yunanistan’ı, Ermenileri, Rumları tanıdılar. Yaşanan katliamı kınıyorum, ama bu Filistin halkı, bu Araplar bunları hak ediyor. Sen kendi topraklarını İsraillilere sattın, mal sahibiyken kiracı oldun. Her şey para değildir. Vatan, eğer kanını döktüysen vatandır. Bizim başımızda bir Atatürk vardı. Onların yok, keşke olabilseydi. Bütün Arap toplulukları nerede? Neden Filistin'e yardım etmiyorlar? Irkçı değilim, ama Araplardan nefret ederim. Allah oradakilerin yardımcısı olsun. Sokağa çıkıp da Mehmetçik Gazze'ye diyenler öncelikle buyursunlar, kendileri gitsinler. Orada bir savaşsınlar. Ki askere bile gitmiş değildirler. Ama beni ilgilendiren bir olay olursa, kanımın son damlasına kadar kendi ülkemde bayrağımı, toprağımı savunur, savaşırım. Haber Merkezi 

Editör: Onur Yılmaz