CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olası bir seçim atmosferine hazırlanırken Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki ziyaretlerine Diyarbakır’dan başladı.

Devlet Bahçeli'nin ‘teröristbaşı Meclis’te konuşsun’ açıklamaları sonrası “Ben de Kürtlere devlet teklif ediyorum.” açıklamasını yapan Özgür Özel gerçekleştirdiği bu ziyarette, Özel’in havalimanında partililer tarafından Kürtçe şarkılarla karşılanması dikkat çekti.

Meclis'te İpler Gerildi! İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, MHP Lideri Bahçeli'ye İp Attı! Meclis'te İpler Gerildi! İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, MHP Lideri Bahçeli'ye İp Attı!

Bölgedeki temaslarına hız veren Özel, Diyarbakır’dan sonra Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van'ı ziyaret edecek.

Ziyaretinin ilk gününde Özgür Özel, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştirecek. Programında öne çıkan etkinlikler arasında, kadın sivil toplum kuruluşları ile kahvaltı, Diyarbakır Valiliği ziyareti, Sur ilçesindeki esnafla buluşma ve fabrika işçileriyle öğle yemeği yer alıyor. Ayrıca Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, CHP İl Başkanlığı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi toplantılarına katılacak olan Özel, yerel yetkililer ve halkla temasını güçlendirecek. 

Kaynak: Haber Merkezi