Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in “6’ncı Ay Programı”na katılması sosyal medyada tepkilerin odağına oturdu.

Türkiye’nin Sorunlarını Hangi Parti Çözer? Dev Anket Çıktı! Sonuç Çok İlginç… Türkiye’nin Sorunlarını Hangi Parti Çözer? Dev Anket Çıktı! Sonuç Çok İlginç…

Özgür Özel’e “Ferdi Zeyrek” Tepkisi!

Son günlerde ülke genelinde yaşanan olumsuzlukların ardında etkili bir muhalefet yapamamakla eleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa Büyükşehir Belediyesi Ferdi Zeyrek’in “6’ncı Ay Programı”na katılması bardağı taşıran damla oldu.

“Ferdi Zeyrek’in 6’ncı Ayı Ha… 9’uncu Ayda Bi’ Pasta Kesin”

Sosyal medyada etkinlikten kareler paylaşan CHP Lideri Özgür Özel’in paylaşımı bin beğeni alırken 4 bin de yorum aldı.

Vatandaşlar, muhalefet belediyesinin 6’ncı ayını kutlamasını şaşkınlıkla karşılarken Manisa, sosyal medya platformu X’te (Twitter) dalga konusu oldu.

Sosyal medyada Özgür Özel’e yapılan yorumlar arasında, “Baby Shower’a da katılacak mısınız?, Vay be.. Ferdi Zeyrek'in 6. ayı ha... E 6 ay sonra da 1. senesini kutlayın ya da o kadar beklemeye ne gerek var 9. ayda bi’ pasta kesin, Sen şaka mısın! 6. ay kınası da yakın” gibi ifadeler yer aldı.

İşte Özgür Özel ve Ferdi Zeyrek’in 6’ncı Ay Kutlamasına Gelen Tepkilerden Bazıları:

 

Kaynak: Haber Merkezi