Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda, Tokyo 2020'de yarım kalan işi bitirmeye gelen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, tarihindeki 3. olimpiyat serüveninde heyecan dolu bir mücadeleye imza attı. C Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, büyük bir mücadele örneği sergileyerek maçı kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, maçın ilk setlerinde zorlandı ve Hollanda karşısında 2-0 geriye düştü. İlk iki seti Hollanda'nın almasıyla durum 2-0'a geldi. Ancak, Pes etmeyen Sultanlar, maçta üstünlüğü yeniden sağlamak için sahaya koydukları performansla dikkat çekti.

Türkiye-Hollanda Voleybol Maçı Heyecan Dorukta

İlk iki setin ardından moral bulan ve motivasyonunu yüksek tutan Türk voleybolcular, mücadelenin geri kalanında toparlanarak durumu 2-2'ye getirdi. Bu gelişme, maçı altın sete taşırken heyecanı doruğa çıkardı.

Yeni Malatyaspor maçının biletleri satışa çıktı Yeni Malatyaspor maçının biletleri satışa çıktı

Filenin Sultanları Galibiyeti Aldı

Altın sette büyük bir çekişme yaşandı. Her iki takım da maçın kaderini belirlemek için sonuna kadar mücadele etti. Son seti 15-13 kazanan Filenin Sultanları, Hollanda'yı eleyerek büyük bir başarıya imza attı ve maçın sonucunu 3-2’ye getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi