Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Tuluğ Çizgen, yıllar boyunca farklı karakterlerle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Özellikle "Ruhsar" dizisinde canlandırdığı "Gözüm Abla" ve "Ayrılsak da Beraberiz" dizisindeki "Mehveş" karakteriyle hatırlanan Çizgen, şimdi bakımevinde sakin bir yaşam sürüyor.

Usta oyuncu son olarak 2015’te yayınlanan ‘Döndür Şansını’ yarışmasında ekranlardaydı…

Hayatını bir süredir bakımevinde sürdürdüğü bilinen Tuluğ Çizgen’in son hali ortaya çıktı.

Son Hali Şok Etti

Çizgen'in bakımevindeki son görüntüleri, bir hayranı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Hayranı, Tuluğ Çizgen’i ziyaret ettiğinde sağlıklı ve mutlu bir görünümle karşılaştığını belirterek, “Tuluğ Çizgen hanımefendiyi gayet sağlıklı gördüm. İyi ki var” dedi.

Tuluğçizgen

Bakımevinde kendi halinde bir hayat yaşayan Çizgen’in son hali, izleyicilerde derin düşüncelere yol açtı. “Hayat geçip gidiyor”, “Hepimiz bir gün yaşlanacağız” gibi yorumlarla yaşlılığın kaçınılmaz gerçeği dile getirilirken, bazıları ise “Çok dinç ve ışıl ışıl” ifadeleriyle usta oyuncunun enerjisini övdü.

Şarkıcı Hadise'nin Doğum Günü Kutlaması Sosyal Medyada Gündem Oldu Şarkıcı Hadise'nin Doğum Günü Kutlaması Sosyal Medyada Gündem Oldu

İşte Tuluğ Çizgen’in Son Hali

Any Conv.com 671Ea4Af7C82A417 W1200Xh935

Any Conv.com 671Ea4B99E20E434 W1200Xh672

Kaynak: Haber Merkezi