18 Ağustos tarihinde Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Kayı köyünde, sosyal medya hesapları için video çeken Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, köyde hareketsiz yatan bir adamın cesediyle karşılaştı.

İLK BAŞTA BAYILDIĞINI DÜŞÜNDÜLER

Sosyal medya içerik üreticileri, Kayı köyüne giderek paranormal olaylar yaşanıp yaşanmadığını araştırmak amacıyla video çekmeye başladılar. Videoyu çekerken bir adamın yerde hareketsiz yattığını gören arkadaşlar, ilk başta baygın olduğunu düşündüler. Ancak, adamın ölmüş olduğunu fark edince hemen jandarmaya haber verdiler.

Sosyal medya hesapları için paranormal olaylar çekmeye başladıklarını ve ilk videolarında ceset bulduklarını ifade eden Alperen Yılmaz, “Yakınlarda bir yerde paranormal olayların yaşandığı var mı diye bir araştırma yaptık ve oraya gidelim dedik. Araştırmanın sonunda duyduklarımıza göre Kayıköy'de bu tarz garip olaylar yaşanıyormuş. Biz de oraya gitme kararı aldık. Onun üzerine yola çıktık. Sosyal medyada içerik üreteceğimiz için ilgi çekici bir olayla karşılaşırız düşüncesiyle o köye gitmiştik. ‘Acaba paranormal vaka görür müyüz' diye bir düşüncemiz vardı. Gittiğimizde böyle bir cenazeyle karşılaşınca çok kötü olduk” ifadelerini kullandı.

KÖYÜN ADI ZATEN KORKUTUCU BİR ÜNE SAHİP

 Ali Kirman, köyde video çekerken cesedi fark ettiklerini ve hemen jandarmayı bilgilendirdiklerini belirtti. Kirman, “Köyün adı zaten korkutucu bir üne sahip, bu yüzden insan istemsizce korkarak yaklaşıyor. O an duygularım karışıktı” şeklinde konuştu.

Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti! Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti!

KÖYDE SADECE İKİ KİŞİ YAŞIYORMUŞ

Abdullah Demir ise, cesedi bulduklarında hemen güvenlik güçlerine haber verdiklerini ifade etti.

Demir, “Köyde zaten iki kişi yaşıyormuş. Cenazenin ne zaman öldüğünü tam olarak bilmiyoruz ama köyün boşaltıldığını ve sosyal medyada ‘cinli köy’ olarak paylaşıldığını öğrendik. Bu iki kişiden biri olan bu amcanın gece gece vefat ettiğini söylüyorlar ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Olay sonrasında jandarma ekipleri ifadelerimizi aldılar. İfadeden sonra bıraktılar bizi. Aslında köy heyelandan dolayı boşaltılmış. Fakat bazı sosyal medya içerik üreticileri ‘cinli köy' olarak paylaşmış burayı köyün muhtarı da gelip ‘öyle bir şey yok' dedi bize. Biz de aslında bunu araştırmak için gelmiştik” dedi.

Kaynak: İHA