Dünyaca ünlü rapçi Fatman Scoop, gerçek adıyla Isaac Freeman, dün akşam Connecticut eyaletinde verdiği konser sırasında sahnede fenalaştı.

53 yaşındaki sanatçı, ani rahatsızlık sonucu yere yığıldı ve acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Freeman'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Konser sırasında aniden fenalaşan Fatman Scoop, sağlık ekiplerinin hızla olay yerine ulaşmasının ardından sedye ile sahneden alınarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm çabalara rağmen sanatçının hayatı kurtarılamadı.

11 yaşındaki oğlunu zincirledi! Skandal olaya, skandal savunma! 11 yaşındaki oğlunu zincirledi! Skandal olaya, skandal savunma!

TUR MENAJERİ SANATÇININ VEFATINI DUYURDU

Fatman Scoop’un tur menajeri Birch Michael, sanatçının vefatını duyururken, “Çok büyük bir üzüntüyle Isaac Freeman, yani profesyonel ismiyle Fatman Scoop olarak bilinen kişinin vefatını duyuruyorum. Bana bugün olduğum adam olmayı sen öğrettin. Seni seviyorum Scoop, bana verdiğin her şey için çok teşekkür ederim” şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Fatman Scoop'un ani ölümü, müzik dünyasında derin bir üzüntü yarattı.

Editör: Nuray Bozkurt