Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı bir program çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan ya da saldırganlar, Akın’ın ayaklarına ateş açarak olay yerinden kaçtı. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" ifadeleriyle durumu duyurdu. Hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Serhat Akın Birkaç Gün Önce: Adam Tuttular Beni İndirecekler!

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, sık sık Ali Koç ve Acun Ilıcalı'yı eleştiren Serhat Akın'ın saldırıdan birkaç gün önce bir programda yaptığı açıklamada, "Bana adam tuttular, beni indirecekler" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Bu açıklama, saldırının önceden planlandığına dair şüpheleri güçlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü Kınama Yayınladı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" denildi.

Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme! Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak! Münevver Karabulut cinayetinde flaş gelişme! Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak!

Acun Ilıcalı'dan Geçmiş Olsun Mesajı

Sık sık eleştirilen isimlerden biri olan medya yapımcısı Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabından Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olayla ilgili polisin detaylı incelemesi sürüyor. 

Kaynak: Haber Merkezi