27 Eylül'de İstanbul Beykoz'daki Kavacık Mahallesi’nde kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, Akın ayaklarından yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyla ilgili olarak 6 şüpheli gözaltına alındı.

5 Şüpheli Tutuklandı

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i, "iştirak halinde tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı. Şüphelilerden M.A., yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Silahla ateş ettiği öne sürülen O.D., ifadesinde, yurt dışında firari olan H.Ş.'nin kendisine 250 bin lira karşılığında Serhat Akın’ı vurmasını teklif ettiğini itiraf etti.

Firari Şüpheliler İçin Çalışmalar Sürüyor

Saldırının ardından O.D.’nin aldığı 250 bin lirayı motosiklet sürücüsü O.M. ile paylaştığı tespit edildi. H.Ş.’nin aynı zamanda haziran ayında Kumburgaz'da gerçekleşen silahlı öldürme olayının faili olduğu da belirtilirken, H.Ş. ve diğer firari şüpheli M.A.'nın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Ekim ayının ortasında yurdun dört bir yanı beyaza büründü! Ekim ayının ortasında yurdun dört bir yanı beyaza büründü!

Serhat Akın Ameliyat Öncesi Üzücü Gelişmeyi Duyurdu

Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, geçireceği zor ameliyat öncesinde sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akın, ameliyatının zor geçeceğini belirterek, “Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum, Allah büyük,” ifadelerini kullandı. Akın ayrıca, kendisini eleştiren kişilere tepki gösterdi ve dua istedi.

Ameliyata Girdi

Yaşananların ardından bir kez daha ameliyat olacak olan Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son durumu hakkında bilgi verdi. Akın, “Ameliyat saat 14:00’da. Anladığım kadarıyla uzun ve zor bir ameliyat olacak! Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum Allah büyük o biliyor. Hastaneye gelmeyip, telefonla beni de aramadan, Serhat’a geçmiş olsun ‘ama’ bizi çok eleştiriyordu diyen!!!! Vurulmadan 2 gün önce az kaldı diye mesaj atana benim bedduam belki tutmaz ama annem babamın iyi olmayan dilekleri tutar buna eminim.  Allah’a emanet” ifadelerini kullandı.

Türkiye'den Ayrılacak mı?

Son günlerde Serhat Akın’ın Türkiye’yi terk ederek Almanya’da yaşayacağı iddiaları gündeme geldi, ancak Akın henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haber Merkezi