Yol verme kavgası kanlı bitti! Balkondan izleyen kişi vuruldu! Yol verme kavgası kanlı bitti! Balkondan izleyen kişi vuruldu!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medya platformunda Nympea isimli yayıncının canlı yayını sırasında uygunsuz davranışlarda bulunan polis memuru M.A.'ya ilişkin resmi bir açıklama yaptı. Söz konusu polis memurunun tespit edilmesinin ardından açığa alındığı ve hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

EGM'nin açıklamasında, bir sosyal medya platformunda paylaşılan görüntülerde üniformalı bir kişinin uygunsuz davranışlar sergilediği ve bu kişinin polis memuru M.A. olduğunun tespit edildiği ifade edildi. EGM, ilgili memurun açığa alındığını ve konuyla ilgili idari soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Nympea Kimdir?

Twitch'te interaktif ve eğlenceli yayınlar yapan ve Kick’e geçen Nympea, takipçileri tarafından merak ediliyor. Gerçek adı Deniz olan Nympea, İzmir doğumlu bir yayıncıdır.

Twitch platformunda yaptığı yayınlarla tanınan ve kısa sürede popülerlik kazanan Nympea, gerçek adıyla Deniz, 23 Temmuz 2001 doğumludur ve Aslan burcudur. İzmir'de doğup büyüyen Nympea, hukuk öğrencisidir.

Kaynak: Haber Merkezi