Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi Kızık köyünde zeytin bahçesi yüzünden yaşanan husumet, akılalmaz bir tartışma olayıyla sonuçlandı. Ramazan G., aynı köyde yaşayan ve akrabası olan Gülsüm A. ile arasında zeytin bahçesi mülkiyeti nedeniyle uzun süredir süren bir anlaşmazlık bulunuyordu. Olay günü Gülsüm A., oğlu Yusuf A. ve komşuları Hava A., Fatma K. ve Fatma U. ile zeytin toplamak üzere bahçeye gitti.

Ramazan G., kadınları zeytin bahçesinde gördüğünde önce onlardan çıkmalarını istedi. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek Ramazan G.'nin hakaretler etmeye başlamasına yol açtı. Ardından bir anda gömleğini ve pantolonunu çıkararak kadınlara fiziksel saldırıda bulunmaya çalıştı. Şaşkınlık içinde kalan kadınlar duruma tepki gösterirken, Gülsüm A.'nın oğlu Yusuf A. olaya müdahale ederek Ramazan G.'yi durdurmaya çalıştı. Gülsüm A. da elindeki sopayla saldırganı uzaklaştırmaya çalıştı.

MİT, PKK Sorumlusu Hezal Belge'yi Etkisiz Hale Getirdi MİT, PKK Sorumlusu Hezal Belge'yi Etkisiz Hale Getirdi

Tüm bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınırken, kadınlar jandarmaya giderek Ramazan G.'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA