Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, istasyon operasyon işçisi alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 109 personelin alınacağı iş başvurusu süreci, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla resmiyet kazandı. İşte TCDD işçi alımı ile ilgili tüm detaylar…

TCDD İşçi Alımı Yapacak: 109 Personel Alınacak!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplamda 109 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Gazete’te yayımlanan TCDD işçi alımıyla ilgili tüm detaylar, başvuru şartları, hangi illerde olacağı, evrak teslim tarihleri ve sözlü sınav bilgileri…

TCDD İşçi Alımı Hangi İllerde?

Yeni duyuruya göre TCDD işçi alımının hangi illerde yapılacağı da belli oldu. Buna göre TCDD işçi alımları, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerindeki iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle yapılacak.

TCDD İşçi Alımı Şartları | Başvuru Şartları

TCDD işçi alımı şartlarını da gözden geçirelim… Başvuru yapacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Aranan şartlar, evrak teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihi gibi detaylar TCDD'nin internet sitesinden ilan edilecek. En kritik şartlardan biri ise KPSS şartı gözetilmesi olacak.

Vestel’den dev ortaklık… Şirketin CEO’su açıkladı Vestel’den dev ortaklık… Şirketin CEO’su açıkladı

Başvuru yapıp İŞKUR’ca gönderilen nihai listede yer alan adayların, belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekecek.

İllere göre iş gücü talepleri, 6 Eylül'e kadar Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayımlanacak. 

Kaynak: Haber Merkezi