Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet, A Milli Takımı’nın bu akşam akşam İzmir’de İzlanda’yla oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup maçı öncesi Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Yasemin Buket Aktan, yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur ve spor paydaşları da yer aldı.

Tffziyaret (1)

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Tesise Girmek İçin Hendekten Atladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerinin Fikri Bayrıl Tesisleri civarında yaptığı ‘keyfi’ kazılar nedeniyle tesise girişte güçlük yaşayan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, gördüğü çukur manzaraları karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Engelleri aşmak için hendekten atlayarak tesise girmek zorunda kalan Hacıosmanoğlu, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan’dan tesisin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

Tffziyaret (6)

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Bu Türkiye’ye Yakışmıyor, Çok Çirkin Görüntüler”

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Engellerin üzerinden atlayarak geldik. Bir anlam veremedim. Yetkililerle ben de konuşacağım. Bu Türkiye’ye yakışmıyor. Bizim ulaşmak istediğimiz barış-kardeşlik futbolu iklimine katkıda bulunmalarını istiyoruz. Görüntüler çok çirkin görüntüler. Biz de yetkililerle bu konuyla ilgili görüşmeler yapacağız." diye konuştu.

Tffziyaret (5)

Başkan Yasemin Buket Aktan, “Tek Derdimiz Sporcu Yetiştirmek. Kimseyle Kavga Etmek İstemiyoruz”

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Yasemin Buket Aktan ise, “Manisa Futbol Kulübü olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sahada rakiplerimizle saha dışında da bu tür durumlarla mücadele ediyoruz. Biz tek derdi futbolcu yetiştirtmek olan, Manisa’yı Manisalıları Türk futbolunda gururla temsil etmek olan bir futbol kulübüyüz. Tek derdimiz sporcu yetiştirmek. Kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Ege bölgesinin Trendyol 1. Lig’deki tek takımıyız ve bize karşı yapılan yıldırma politikasını kabul etmemiz mümkün değil. Sizlerin ve Manisa’mızın vekillerinin desteği bizim için çok önemliydi. Sizleri burada görmek bize ve oyuncularımıza cesaret verdi. Umuyorum, bu hadiseler en kısa sürede sonlanır ve biz de asıl işimiz olan futbola odaklanırız. Biz sahada kalmaya devam edeceğiz. Manisa adını Türk futbolunda gururla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Tffziyaret (2)

Başkan Hacıosmanoğlu’na ‘Bir Çift Mavi Göz’ün İzindeyiz’ Forması

Ziyarette Başkan Yasemin Buket Aktan, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na üzerinde adının yazılı olduğu ‘Bir çift Mavi Göz’ün izindeyiz’ temalı Manisa Futbol Kulübü forması takdim etti.

Manisa’da kadınlara özel yüzme kursu başlıyor Manisa’da kadınlara özel yüzme kursu başlıyor

Tffziyarett

Başkan Hacıosmanoğlu da, Başkan Yasemin Buket Aktan’a Milli Takım forması hediye etti. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Milli takımlara giden genç futbolcularla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Hacıosmanoğlu, tesis civarındaki ‘keyfi’ kazı alanlarını inceledikten sonra İzmir’e hareket etti.

Kaynak: Spor Servisi