İstanbul Eyüpsultan’da 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olduğu trafik kazasına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçan Cihantimur’un 112 Acil Servis ile yaptığı telefon görüşmeleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Kadın cinayetleri sorusuna Şevval Sam: Kötü şeylerden bahsetmeyin Kadın cinayetleri sorusuna Şevval Sam: Kötü şeylerden bahsetmeyin

Ortaya çıkan ses kayıtlarında Timur Cihantimur’un, kazanın hemen ardından Adem isimli bir kişiyi arayarak, "Adem ağabey yolda çok kötü kaza yaptım. Lütfen gel, hemen gel. Allah belamı versin, hemen gel. Adam ölüyor, hayatım bitti" dediği duyuluyor.

Kayıtlarda Cihantimur’un, büyük bir panik içinde yardım istediği ve olayın şiddetini fark ettiği anlaşılıyor. Aynı zamanda, aracın otomatik olarak 112 Acil Servis’i aradığı, ancak o esnada kimsenin cevap vermediği de kayıtlarda duyuluyor.

Oğuz Murat Aci’nin ölümüyle sonuçlanan olayın hukuki süreci ise devam ediyor. Timur Cihantimur’un ABD’ye kaçışı ve olaya dair detaylar, kamuoyunda büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Kaynak: İHA