Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü doğruladı Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü doğruladı

Fransa'da, 71 yaşındaki Dominique Pelicot'un, eşi Gisele Pelicot'u 10 yıl boyunca uyuşturup başka erkeklere tecavüz ettirmesiyle ortaya çıkan skandal, tüm Avrupa'yı sarsmaya devam ediyor.

Skandal olay, 2020 yılında Pelicot'un bir alışveriş merkezinde kadınların gizlice görüntü çekmeye çalışırken yakalanmasıyla ortaya çıktı.

Eşine İlaç Verip Başkalarına Tecavüz Ettirdi

Yapılan soruşturmalar sonucunda, Pelicot'un eşi Gisele Pelicot'a ilaç vererek, başka erkeklere tecavüz ettirdiği belirlendi.

Yargılananlar Arasında Bir Türk de Var

Söz konusu olay hakkında başlatılan soruşturmada bulunan görüntülerde Gisele Pelicot'a yaklaşık 92 kez tecavüz edildiği tespit edildi. Aralarında 50 erkek bulunurken, yaşları 22 ile 70 arasında değişen bu kişiler, Pelicot ile birlikte yargılanıyor. Yargılananlar arasında Türk sanık Hüsamettin D. de yer alıyor.

“Ölü Sandım”

D., mahkemede yaptığı açıklamada, Gisele Pelicot'un o esnada ölü olduğunu düşündüğünü belirtti. "Ona yaklaştığımda hareket etmediğini gördüm. 'Eşin ölü mü?' dedim, ama bana hayal kurduğumu söyledi" dedi.

Diğer sanıkların aksine bunun bir "seks oyunu" olduğunu sandığını ifade eden Doğan, baygın kadının horladığını duyunca oradan ayrıldığını savundu.

Ayrıca Türk sanık, kendisinin önünde Dominique Pelicot'un karısına baygın haldeyken tecavüz ettiğini de anlattı.

Dominique Pelicot ise D.'ye, eşini uyuşturup bayılttığını söylediğini öne sürdü.

Kaynak: Haber Merkezi