Türkiyem Partisi Saruhanlı ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongrede, Süleyman Atıcıoğlu ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu da belirlendi.

Türkiyem Partisi Saruhanlı ilçe kongresine Genel Başkan Önder Genç, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Manisa İl Başkanı Tanyel Çam ve çok sayıda partili katıldı.

Genel Başkan Önder Genç’in “Türkiyem Partisi, ülkemize yeni bir ses ve nefes olacak" mesajı büyük alkış topladı. Genç, partisinin amacını, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyarak, demokrasiyi, insan haklarını ve sosyal adaleti savunmak olarak vurguladı.

Kurucu başkan Süleyman Atıcıoğlu, tek aday olarak girdiği seçimlerde ilçe başkanı oldu.

Aracında kaçak elektronik sigara yakalanmıştı! CHP’li Ediz Ün istifa etti! Aracında kaçak elektronik sigara yakalanmıştı! CHP’li Ediz Ün istifa etti!

Yönetim kurulu asil üyeliklere; Mustafa Türkcan, Gürman Karaca ,Vedat Aytun, Kemal Türkcan, Evren Türkcan, Burcu Arık ,Selçuk Türkcan ,Gülsüm Yüce, Mustafa Şenyiğit, Ömer Enlibaş ve Şahin Koç  seçildi.

Yedek yönetim kurulu üyeliğinde Mehmet Kaplan ve Can Alan yer alırken il delegelerine ise Süleyman Atıcıoğlu, Mustafa Türkcan, Gürhan Karaca, Evren Türkcan ve Vedat Aytun seçildi.

Kaynak: Haber Merkezi