Dünya genelinde yaşanan gelişmeler, ekonomiyi de aynı oranda etkiliyor. Piyasalar, herhangi bir hareketlenmeye karşı çalkantılı bir sürece girmeye başlıyor. Böyle durumlar için, yatırımcı da kendisine güvenli liman arayışına giriyor.

Gerek sosyal medyadan, gerek Youtube üzerinden ve gerekse de köşe yazılarıyla yatırımcılara tavsiyeler veren Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

020120191115273412847

İslam Memiş, doların yasaklanacağını öne sürerek şu ifadeleri kullandı:

Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar! Asgari ücretle ilgili 7 senaryo… İşte ortaya çıkan rakamlar!

“Dolar, ülkeler tarafından ne zaman yasaklanırsa büyük savaş o zaman başlar. 5 yıl var. Endişe etmeyin, hazırlık yapın.”

Kısa süre sonra bir paylaşım daha yapan Memiş “O savaş şimdi çıkmayacak, korkmayın. 2030’a kadar süresi var. Küresel ekonomi sistemini sıfırlamaları için bu savaşa ihtiyaçları var. Great Reset. İşte o zaman devletler doları yasaklayacak. Aklı olan fiziki altın alır, bir kenara koyar. Saklama koşulları iyi olmak şartıyla.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi